Dakdekker Zandvoort – Tolmeijer Dakdekkers

Dakdekker in Zandvoort en omgeving nodig? Dan is Tolmeijer Dakdekkers met meer dan twintig jaar ervaring uw logische keuze voor vakwerk aan uw dak. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en repareren van platte en hellende daken en alles daaromheen. Ook voor dakisolatie, lood- en zinkwerk en werk aan uw schoorsteen bent u bij ons dus aan het goede adres.

NEEM NU CONTACT OP

Spoedservice nodig? Bij schade of lekkage zijn wij 24/7 bereikbaar. Bel direct 06 10 900 200.

Tolmeijer Dakdekkers Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep

Daarom Tolmeijer Dakdekkers

  • Meer dan 20 jaar ervaring in vakwerk
  • U krijgt 10 jaar garantie
  • 24/7 spoedservice voor noodreparaties
  • Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan
  • Specialist in platte en hellende daken
  • Tevens expert in dakisolatie en lood- en zinkwerk

Erg blij

“Ik ben erg blij voor het bedrijf Tolmeijer te hebben gekozen. Zij hebben goed werk afgeleverd, goede planning en gemakkelijk in het contact. Milo denkt mee in mogelijkheden en geeft vakkundig advies. Dankjewel Milo en collega’s. Annette Claassen”

Annette Claassen

Het dak is weer prachtig

“Milo en z’n team hebben echt topwerk geleverd! Wat begon als een noodreparatie werd uiteindelijk een heel nieuw dak maar de heren hebben ons keurig van elke stap op de hoogte gehouden en in goed overleg gehandeld. Communicatief zeer sterk en betrouwbaar, en het dak is weer prachtig. Dank nogmaals mannen! Groet, Jeroen en Sophie”

Jeroen Sleyfer

Perfectionisten

“Tolmeijer Dakdekkers zijn perfectionisten alles prima voor elkaar, dik tevreden !”

Peter Laan

Topper

“Bedankt Milo, je bent een topper!”

pris van bommel

sophie veldhuizen

Met ons meegedacht

“We zijn erg blij met het resultaat! Milo heeft erg met ons meegedacht. Dit is een dakdekker die gaat voor kwaliteit en klant tevredenheid. Wij hadden veel verschillende klussen door achterstallig onderhoud. Door de goede planning en communicatie wisten we wie kwam en wanneer.”

Stéphanie van der Sluis

Mooiste dubbele schuur van de omgeving!

“Een geweldig team voor een (naar later bleek) lastige klus: niets was teveel met als resultaat de mooiste dubbele schuur van de omgeving! Milo, dank voor je professionaliteit, perfectionistische en eerlijke instelling!”

Thilly Van Der Honing

Hele goede service!

“Hele goede service! Fijne communicatie, heel klantgericht en punctueel. Onze lekkage was snel verholpen en we hebben weer een goed nieuw dak.”

Vera Berkers

Dakbedekking in Zandvoort

Heeft u een dak nodig voor een nieuwbouwwoning of wilt u een bestaand dak renoveren? Wij kunnen voor u de complete dakbedekking van zowel platte als hellende daken verzorgen. Bij platte daken maken wij gebruik van bitumen en hellende daken kunnen wij bedekken met dakpannen. Ook het dakbeschot leggen we voor u aan, eventueel in combinatie met dakisolatie. Daarbij werken we alles eromheen netjes af, van daklijsten tot goten en van schoorsteen tot boeideel.

Meer over dakbedekking
Schoorsteen tegen de Haarlemse lucht
Dak repareren in Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep

Dak repareren in Zandvoort – Ook 24/7 spoedservice

Ook voor reparaties aan uw dak bent u bij Tolmeijer in goede handen. In noodgevallen, zoals bij lekkages, kunt u ons bovendien altijd met spoed inschakelen via onze 24/7 spoedservice. Wij komen dan direct bij u langs om een noodreparatie uit te voeren. In andere gevallen komen we ook graag zo snel mogelijk bij u langs om uw dak te inspecteren en een vrijblijvende offerte op te stellen.

Daarbij bieden we u indien gewenst ook onze schade-expertise aan. Dit kan van pas komen bij de afwikkeling bij uw verzekering. De verzekering zal in veel gevallen vragen om een schaderapport met de details van de schade en de reparatiekosten. Dit kunnen wij leveren.

Meer over dakreparatie

Dak isoleren in Zandvoort

Zoals u weet is goede dakisolatie goud waard. In de winter blijft de warmte goed binnen en in de zomer blijft het juist lekker koel. Dit verhoogt enorm het woongenot. Daarnaast is de aanleg van dakisolatie een investering die zichzelf een investering die zich snel terugverdient:

  • De woning stijgt aanzienlijk in waarde
  • Uw energierekening zal aanzienlijk lager worden
  • Dankzij overheidssubsidie krijgt u een groot deel van de aanlegkosten terug
  • U hoeft slechts 9% btw te betalen over de arbeidskosten

Tolmeijer Dakdekkers verzorgt isolatie voor platte daken en voor hellende daken. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Zo kan bij een plat dak de isolatie bovenop bestaande dakbedekking worden aangebracht. Ook kunnen wij isoleren in combinatie met een dakrenovatie. Bij dakpannen daken isoleren we vaak van binnenuit, maar een complete dakrenovatie (waarbij dus ook de pannen vervangen worden) behoort uiteraard ook tot de opties.

Meer over dakisolatie
Dakisolatie in Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep
Lood- en zinkwerk in Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep

Dakdekker Zandvoort ook voor lood- en zinkwerk

Ook voor lood- en zinkwerk, dat onmisbaar is bij de waterdichte afwerking van uw dak, kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan zinken dakgoten en daklijsten en aan loodslabben bij bijvoorbeeld schoorstenen. Dit vakwerk kunnen wij als een losse klus voor u uitvoeren, maar uiteraard ook in combinatie met overige dakwerken of een schoorsteenrenovatie.

Meer over lood- en zinkwerk

Neem vrijblijvend contact op dé dakdekker van Zandvoort en omgeving

Heeft u een klus aan uw dak en bent u geïnteresseerd in onze diensten? Heeft u nog vragen of wilt u dat wij zo snel mogelijk bij u langs komen voor een grondige inspectie en het maken van een offerte op maat? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met de dakdekker in Zandvoort. Laat uw nummer achter en dan bellen we u zo snel mogelijk terug. Of bel direct 06 10 900 200. Graag tot snel!

Neem nu contact op
Wij zijn actief in de gehele regio: