Schoorsteen renovatie Haarlem

De schoorsteen is een belangrijk maar kwetsbaar deel van uw woning. Daarom is het belangrijk uw schoorsteen tijdig te laten renoveren. Voor een schoorsteen renovatie in Haarlem en omstreken kunt u terecht bij Tolmeijer Dakdekkers. Met meer dan twintig jaar ervaring zijn wij de logische keuze voor uw schoorsteenrenovatie.

VRAAG OFFERTE AAN

Spoedservice nodig? Bij schade of lekkage zijn wij 24/7 bereikbaar. Bel direct 06 10 900 200.

De voordelen van Tolmeijer:

 • 10 jaar garantie
 • Meer 20 jaar ervaring in vakwerk
 • 24/7 service
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ook in combinatie met dak repareren of renoveren
Isolatie schoorsteen

Erg blij

“Ik ben erg blij voor het bedrijf Tolmeijer te hebben gekozen. Zij hebben goed werk afgeleverd, goede planning en gemakkelijk in het contact. Milo denkt mee in mogelijkheden en geeft vakkundig advies. Dankjewel Milo en collega’s. Annette Claassen”

Annette Claassen

Het dak is weer prachtig

“Milo en z’n team hebben echt topwerk geleverd! Wat begon als een noodreparatie werd uiteindelijk een heel nieuw dak maar de heren hebben ons keurig van elke stap op de hoogte gehouden en in goed overleg gehandeld. Communicatief zeer sterk en betrouwbaar, en het dak is weer prachtig. Dank nogmaals mannen! Groet, Jeroen en Sophie”

Jeroen Sleyfer

Perfectionisten

“Tolmeijer Dakdekkers zijn perfectionisten alles prima voor elkaar, dik tevreden !”

Peter Laan

Topper

“Bedankt Milo, je bent een topper!”

pris van bommel

sophie veldhuizen

Met ons meegedacht

“We zijn erg blij met het resultaat! Milo heeft erg met ons meegedacht. Dit is een dakdekker die gaat voor kwaliteit en klant tevredenheid. Wij hadden veel verschillende klussen door achterstallig onderhoud. Door de goede planning en communicatie wisten we wie kwam en wanneer.”

Stéphanie van der Sluis

Mooiste dubbele schuur van de omgeving!

“Een geweldig team voor een (naar later bleek) lastige klus: niets was teveel met als resultaat de mooiste dubbele schuur van de omgeving! Milo, dank voor je professionaliteit, perfectionistische en eerlijke instelling!”

Thilly Van Der Honing

Hele goede service!

“Hele goede service! Fijne communicatie, heel klantgericht en punctueel. Onze lekkage was snel verholpen en we hebben weer een goed nieuw dak.”

Vera Berkers

Schoorsteen tegen de Haarlemse lucht

Wanneer een schoorsteen renoveren in Haarlem?

Een schoorsteen krijgt behoorlijk wat te verduren. Door de invloeden van weer en wind en het gebruik van de schoorsteen kunnen kleine beschadigingen ontstaan. Rookgassen, sneeuw, hagel- en regenbuien, stevige wind en zomerhitte zullen alle hun sporen achterlaten op uw schoorsteen. Zo zal het metselwerk langzaam verweren en eroderen en kunnen er kleine scheurtjes ontstaan in het loodwerk en de voeg. Daarom is het verstandig uw schoorsteen regelmatig te laten inspecteren en repareren, om grotere schade te voorkomen. Wanneer bijvoorbeeld de loodslabben niet tijdig gerepareerd worden, ontstaan lekkages met onder meer waterschade als gevolg.

Heeft u een lekkage bij de schoorsteen? Dan raden wij aan zo snel mogelijk in actie te komen. Bel ons 24/7 op 06 10 900 200. Dan komen wij met spoed uw schoorsteen repareren.

Wat gebeurt er bij een schoorsteen renovatie in Haarlem?

Wanneer u ons inschakelt voor de renovatie van uw schoorsteen, zullen wij allereerst de schoorsteen inspecteren. Afhankelijk van de staat van uw schoorsteen kunnen wij deze op de volgende manieren renoveren:

 • Opnieuw voegen van de buitenkant van de schoorsteen
 • Loszittende stenen opnieuw vastmetselen
 • Impregneren van de buitenkant, zodat deze goed waterdicht is en beschermd tegen vorst
 • Het repareren of opnieuw aanbrengen van loodslabben, voor een waterdichte afdekking

Standaard werken wij met 18-ponds lood. In sommige gevallen verdient 15-ponds lood of 20-ponds lood echter de voorkeur. Dit bespreken we graag met u.

Schoorsteenrenovatie in Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep
Loodwerk in Haarlem

Werkwijze Tolmeijer Dakdekkers bij schoorsteenrenovatie

Tolmeijer Dakdekkers staat met meer dan twintig jaar ervaring garant voor vakwerk aan uw dak en schoorsteen. Daarom krijgt u bij ons tien jaar garantie op alle werkzaamheden. Verder vinden wij het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent wanneer u met ons werkt. Daarom maken we altijd een gedetailleerde offerte op maat, waarin we precies uitleggen hoe we te werk gaan en tot alle kosten komen. Ook zijn we open over onze werkwijze. Deze gaat stap voor stap:

 • U neemt vrijblijvend contact op.
 • Heeft u een lekkage of is het een spoedgeval? Dan komen we indien nodig dezelfde dag nog langs.
 • Geen spoedgeval? Dan maken we een afspraak voor een schoorsteeninspectie
 • Na een grondige inspectie krijgt u van ons een vrijblijvende offerte
 • Vergelijk deze offerte met die van andere bedrijven.
 • Kies het bedrijf waar u zich het beste bij voelt.
 • Kiest u voor Tolmeijer? Dan plannen we de renovatie van de schoorsteen in.
 • Wij renoveren uw schoorsteen.
 • Uw schoorsteen gaat weer een lange tijd mee.

Direct contact met de dakdekker voor het renoveren van een schoorsteen

Meer informatie over hoe wij u van dienst kunnen zijn voor schoorsteen renovatie in Haarlem? Neem dan vrijblijvend contact op. Bel ons op 06 10 900 200 of stuur ons hier een bericht. Wij voorzien u graag van advies, komen gratis langs voor schoorsteeninspectie en maken met plezier een vrijblijvende offerte. Graag tot snel!

Contact opnemen
Wij zijn actief in de gehele regio: