Dak repareren Haarlem

Heeft u schade aan uw dak? Dan is het slim om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Zo voorkomt u dat er meer schade ontstaat door bijvoorbeeld vocht. Uw dak repareren in Haarlem en omgeving laat u doen door Tolmeijer Dakdekkers, dé dak-expert in de regio. Neem daarom nu contact op.

NEEM NU CONTACT OP

Spoedservice nodig? Bij schade of lekkage zijn wij 24/7 bereikbaar. Bel direct 06 10 900 200.

U profiteert van:

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Een zo laag mogelijke prijs op maat
 • Gegarandeerd vakwerk dankzij ruim 20 jaar ervaring
 • 10 jaar garantie op de reparatie
 • Specialist in bitumen en pannendaken
 • Ook 24/7 spoedservice
Reparatie dak

Erg blij

“Ik ben erg blij voor het bedrijf Tolmeijer te hebben gekozen. Zij hebben goed werk afgeleverd, goede planning en gemakkelijk in het contact. Milo denkt mee in mogelijkheden en geeft vakkundig advies. Dankjewel Milo en collega’s. Annette Claassen”

Annette Claassen

Het dak is weer prachtig

“Milo en z’n team hebben echt topwerk geleverd! Wat begon als een noodreparatie werd uiteindelijk een heel nieuw dak maar de heren hebben ons keurig van elke stap op de hoogte gehouden en in goed overleg gehandeld. Communicatief zeer sterk en betrouwbaar, en het dak is weer prachtig. Dank nogmaals mannen! Groet, Jeroen en Sophie”

Jeroen Sleyfer

Perfectionisten

“Tolmeijer Dakdekkers zijn perfectionisten alles prima voor elkaar, dik tevreden !”

Peter Laan

Topper

“Bedankt Milo, je bent een topper!”

pris van bommel

sophie veldhuizen

Met ons meegedacht

“We zijn erg blij met het resultaat! Milo heeft erg met ons meegedacht. Dit is een dakdekker die gaat voor kwaliteit en klant tevredenheid. Wij hadden veel verschillende klussen door achterstallig onderhoud. Door de goede planning en communicatie wisten we wie kwam en wanneer.”

Stéphanie van der Sluis

Mooiste dubbele schuur van de omgeving!

“Een geweldig team voor een (naar later bleek) lastige klus: niets was teveel met als resultaat de mooiste dubbele schuur van de omgeving! Milo, dank voor je professionaliteit, perfectionistische en eerlijke instelling!”

Thilly Van Der Honing

Hele goede service!

“Hele goede service! Fijne communicatie, heel klantgericht en punctueel. Onze lekkage was snel verholpen en we hebben weer een goed nieuw dak.”

Vera Berkers

Schoorsteen tegen de Haarlemse lucht

Wanneer bij ons een dak laten repareren in Haarlem?

U kunt bij ons terecht met al uw problemen op en rondom het dak. Of het nu gaat om een kleine reparatie na bijvoorbeeld een storm, onderhoud, een renovatie, het plaatsen van een compleet nieuw dak of het herstellen van lood- en zinkwerk: onze ervaren dakdekkers helpen u graag.

Onze specialiteit is de bitumen dakbedekking van platte daken en alles wat daarbij komt kijken, zoals zinkwerk, isolatie, dakgoten en schoorstenen. Maar ook met schade aan een hellend dak met dakpannen bent u bij ons aan het goede adres.

Reparatie dak bij lekkages

Een lekkend dak kan veel ellende veroorzaken. Wanneer u er niet tijdig bij bent zal het lek groter worden en is de kans groot dat u last krijgt van vochtschade en schimmelvorming onder de daklaag en in de binnenkant van uw woning. Dan krijgt u ook te maken met kosten voor onder meer stukadoren en schilderen. Daarom is het belangrijk dit snel en adequaat aan te pakken.

Wat we vaak zien bij platte daken is dat de naden van de bitumen loskomen of scheurtjes in de loodslabben bij de schoorsteen. Wanneer het dan een keer hevig regent (of als de dakgoot verstopt zit), en er blijft water staan, zal dit naar binnen sijpelen. Er komt dan een natte plek of druppelvorming op het plafond. Het is dan zaak het lek te laten detecteren en dit te repareren, om verdere schade te voorkomen.

Heeft u last van een lekkage? Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact op met de dakdekker voor een spoedafspraak.

Neem direct contact op
Lekkage dak
Werk aan het dak

Dakreparatie door Tolmeijer Dakdekkers – Onze werkwijze

Tolmeijer Dakdekkers staat voor vakwerk en transparantie. Wij zijn trots op ieder dak dat we repareren en zien uw dak als ons visitekaartje. Daarom geven we tien jaar garantie op de dakreparatie. Daarnaast komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan, omdat we in onze offerte uitgebreid en helder uiteenzetten hoe we te werk zullen gaan, inclusief alle kosten.

De reparatie van een dak gaat bij ons altijd stap voor stap:

 1. U neemt contact op
 2. Bij spoed komen we direct naar u toe
 3. Geen spoed? Dan komen we op afspraak langs voor een grondige inspectie
 4. Vervolgens maken we voor u gratis en vrijblijvend een offerte op maat
 5. U vergelijkt onze offerte met die van andere dakdekkers in de omgeving
 6. U kiest de offerte die het best bij uw dak en uw wensen past
 7. Kiest u voor ons? Dan plannen we een afspraak om de nodige werkzaamheden uit te voeren
 8. Tolmeijer dakdekkers repareert uw dak
 9. U krijgt van ons hulp op maat voor de afhandeling bij de verzekering

Kosten dak repareren door een ervaren dakdekker

De kosten voor het repareren van een dak zijn afhankelijk van verschillende factoren en de staat van het dak. Denk hierbij aan het type dak dat u heeft en de omvang van de eventuele schade. Soms is het mogelijk een extra laag bitumen aan te brengen om de schade simpel en snel te verhelpen, maar soms is uw dak helemaal aan vervanging toe. In de meeste gevallen echter zal onze oplossing op maat ergens in het midden liggen.

Wilt u direct een vrijblijvende indicatie van de prijs voor een dakreparatie in Haarlem en omgeving? Bel ons dan op 06 10 900 200.

Vraag offerte aan
Wij zijn actief in de gehele regio: