Lood- en zinkwerk Haarlem

Bij de afwerking van uw dak kunnen lood- en zinkwerk niet ontbreken. Al eeuwenlang worden deze twee materialen gebruikt voor het waterdicht maken van daken. Voor het onderhouden, renoveren en aanleggen van lood- en zinkwerk in Haarlem en omstreken bent u bij Tolmeijer Dakdekkers in goede handen.

VRAAG OFFERTE AAN

Spoedservice nodig? Bij schade of lekkage zijn wij 24/7 bereikbaar. Bel direct 06 10 900 200.

U profiteert van:

 • 100% vakwerk dankzij meer dan 20 jaar ervaring
 • 24/7 spoedservice
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • 10 jaar garantie
 • Voor platte en hellende daken
 • Ook voor overig werk aan uw dak
Boeideel

Erg blij

“Ik ben erg blij voor het bedrijf Tolmeijer te hebben gekozen. Zij hebben goed werk afgeleverd, goede planning en gemakkelijk in het contact. Milo denkt mee in mogelijkheden en geeft vakkundig advies. Dankjewel Milo en collega’s. Annette Claassen”

Annette Claassen

Het dak is weer prachtig

“Milo en z’n team hebben echt topwerk geleverd! Wat begon als een noodreparatie werd uiteindelijk een heel nieuw dak maar de heren hebben ons keurig van elke stap op de hoogte gehouden en in goed overleg gehandeld. Communicatief zeer sterk en betrouwbaar, en het dak is weer prachtig. Dank nogmaals mannen! Groet, Jeroen en Sophie”

Jeroen Sleyfer

Perfectionisten

“Tolmeijer Dakdekkers zijn perfectionisten alles prima voor elkaar, dik tevreden !”

Peter Laan

Topper

“Bedankt Milo, je bent een topper!”

pris van bommel

sophie veldhuizen

Met ons meegedacht

“We zijn erg blij met het resultaat! Milo heeft erg met ons meegedacht. Dit is een dakdekker die gaat voor kwaliteit en klant tevredenheid. Wij hadden veel verschillende klussen door achterstallig onderhoud. Door de goede planning en communicatie wisten we wie kwam en wanneer.”

Stéphanie van der Sluis

Mooiste dubbele schuur van de omgeving!

“Een geweldig team voor een (naar later bleek) lastige klus: niets was teveel met als resultaat de mooiste dubbele schuur van de omgeving! Milo, dank voor je professionaliteit, perfectionistische en eerlijke instelling!”

Thilly Van Der Honing

Hele goede service!

“Hele goede service! Fijne communicatie, heel klantgericht en punctueel. Onze lekkage was snel verholpen en we hebben weer een goed nieuw dak.”

Vera Berkers

Schoorsteen tegen de Haarlemse lucht

Onderhoud, renovatie en aanleg van zinkwerk en loodwerk

U kunt bij ons terecht voor zowel de aanleg en renovatie als het onderhoud van de zinken en loden elementen op uw dak. Veel mensen kiezen ervoor om bij het aanleggen of renoveren van het zink- en loodwerk ook direct het dak onder handen te laten nemen, om kosten te besparen. Dit hoeft echter niet: wij kunnen ook losse loden of zinken onderdelen vervangen of indien mogelijk repareren. Ook kunnen wij voor u de dakgoten reinigen.

Heeft u last van een lekkage? Dan raden wij aan hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Bel ons direct op 06 10 900 200. Dan komen wij zo snel mogelijk uw dak repareren om verdere schade te voorkomen.

Loodwerk in Haarlem

Lood is een ontzettend duurzaam product wat relatief eenvoudig is om te bewerken en in vormen te ‘drijven’. De oude romeinen gebruikten het al voor hun waterleidingen. Dat weten we, omdat deze leidingen tweeduizend jaar later nog steeds intact zijn! Bovendien hoeft lood nooit te worden weggegooid: het kan volledig gerecycled worden.

Bij daken wordt lood voornamelijk gebruikt bij de schoorsteen en de overgangen van het dak naar de muren. Deze stukken lood worden loodslabben genoemd. Ook de nok wordt vaak afgewerkt met lood. Wij werken meestal met 18-ponds lood. In bepaalde gevallen verdient 15-ponds lood of 20-ponds lood de voorkeur. Dit bespreken we graag met u.

Zinkwerk in Haarlem

Ook zink is een materiaal dat volledig recyclebaar is en een zeer lange levensduur heeft. Daarbij is het ook zeer geschikt om te bewerken en licht in gewicht. Zink is dan ook perfect om onder meer dakgoten en daklijsten van te maken.

Ons zinkwerk wordt op maat geleverd door de vakmensen van Aabo Trading. Zij maken hierbij gebruik van hoogwaardig Rheinzink. Door deze werkwijze bent u altijd gegarandeerd van het perfecte zinkwerk.

Zinkwerk in Haarlem
Loodwerk in Haarlem

Werkwijze Tolmeijer Dakdekkers

Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent wanneer u ons inschakelt. Daarom geven wij tien jaar garantie en ontvangt u van ons een uitgebreide offerte op maat wanneer u deze aanvraagt. Wilt u ons inschakelen? Dat gaat stap voor stap:

 • Neem contact op
 • Gaat het om een spoedgeval? Dan komen we de volgende dag nog
 • Geen spoed? Dan komen we op afspraak bij u langs om het lood- en zinkwerk te bekijken
 • Wij maken gratis een vrijblijvende offerte
 • U vergelijkt onze offerte met die van andere bedrijven
 • U kiest het bedrijf waar u het meeste vertrouwen in heeft
 • Gaat u voor ons? We plannen de werkzaamheden in
 • Wij verzorgen uw lood- en/of zinkwerk
 • U kunt weer jarenlang genieten van een waterdicht en mooi verzorgd dak

Direct contact met de dakdekker in Haarlem

Wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen voor uw lood- en zinkwerk in Haarlem? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Neem vrijblijvend contact op via 06 10 900 200 of laat een bericht achter. Wij staan u met plezier te woord en komen graag uw dak inspecteren voor het maken van een offerte op maat.

Vraag offerte aan
Wij zijn actief in de gehele regio: