Dakbedekking Haarlem

Wilt u uw dak laten bedekken? Of het nu gaat om nieuwbouw of het vervangen van een verouderd dak: Tolmeijer Dakdekkers verzorgt uw dakbedekking in Haarlem en omgeving. Met meer dan twintig jaar ervaring en vakwerk als vanzelfsprekendheid zijn wij de logische keuze voor het laten bedekken van een dak in de regio Haarlem.

Neem contact op voor gratis advies en het maken van een vrijblijvende afspraak voor uw dak. Wij bespreken graag samen met u wat mogelijk is en maken met plezier een offerte op maat. Ook helemaal gratis en vrijblijvend!

NEEM NU CONTACT OP

Spoedservice nodig? Bij schade of lekkage zijn wij 24/7 bereikbaar. Bel direct 06 10 900 200.

Daarom uw dak laten bedekken door Tolmeijer Dakdekkers

 • 100% vakwerk voor uw dak
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • 10 jaar garantie
 • Gratis en vrijblijvende offerte op maat
 • Expert in bitumen en pannendaken
 • Ook voor aanleggen en vervangen van lood- en zinkwerk
Tolmeijer Dakdekkers Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep

Erg blij

“Ik ben erg blij voor het bedrijf Tolmeijer te hebben gekozen. Zij hebben goed werk afgeleverd, goede planning en gemakkelijk in het contact. Milo denkt mee in mogelijkheden en geeft vakkundig advies. Dankjewel Milo en collega’s. Annette Claassen”

Annette Claassen

Het dak is weer prachtig

“Milo en z’n team hebben echt topwerk geleverd! Wat begon als een noodreparatie werd uiteindelijk een heel nieuw dak maar de heren hebben ons keurig van elke stap op de hoogte gehouden en in goed overleg gehandeld. Communicatief zeer sterk en betrouwbaar, en het dak is weer prachtig. Dank nogmaals mannen! Groet, Jeroen en Sophie”

Jeroen Sleyfer

Perfectionisten

“Tolmeijer Dakdekkers zijn perfectionisten alles prima voor elkaar, dik tevreden !”

Peter Laan

Topper

“Bedankt Milo, je bent een topper!”

pris van bommel

sophie veldhuizen

Met ons meegedacht

“We zijn erg blij met het resultaat! Milo heeft erg met ons meegedacht. Dit is een dakdekker die gaat voor kwaliteit en klant tevredenheid. Wij hadden veel verschillende klussen door achterstallig onderhoud. Door de goede planning en communicatie wisten we wie kwam en wanneer.”

Stéphanie van der Sluis

Mooiste dubbele schuur van de omgeving!

“Een geweldig team voor een (naar later bleek) lastige klus: niets was teveel met als resultaat de mooiste dubbele schuur van de omgeving! Milo, dank voor je professionaliteit, perfectionistische en eerlijke instelling!”

Thilly Van Der Honing

Hele goede service!

“Hele goede service! Fijne communicatie, heel klantgericht en punctueel. Onze lekkage was snel verholpen en we hebben weer een goed nieuw dak.”

Vera Berkers

Dakbedekking in Haarlem – Soorten

Tolmeijer Dakdekkers is gespecialiseerd in het aanleggen van bitumen dakbedekking bij platte daken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het laten dekken van een hellend dak met dakpannen.

Bitumen dakbedekking voor platte daken

Bij platte daken maken wij gebruik van bitumen, ofwel bitumineuze dakbedekking (of dakleer). Dit is al lange tijd het meest gebruikte materiaal bij platte daken, vanwege de zeer gunstige combinatie van eigenschappen van bitumen dakbedekking:

 • Waterdicht
 • Sterk en duurzaam (gaat zeker 25 tot 30 jaar mee)
 • Gemaakt van gerecycled materiaal
 • Flexibel (waardoor het kan meebuigen en uitzetten met de onderlaag)
 • Kan op bijna alle types dakbeschot worden gemonteerd
 • Voordelig geprijsd

Afhankelijk van de situatie op uw dak brengen wij de stroken bitumen aan met een gasbrander. Daarbij dient u rekening te houden met een overlap van 10 cm per meter bitumen. De randen van uw dak werken we af met speciale kantstroken. Bij nieuwe daken of oude daken die we compleet renoveren leggen we ook het dakbeschot en de isolatie aan. Daarnaast verzorgen we netjes het nodige zinkwerk voor onder meer de hemelwaterafvoer en het loodwerk.

Bij dakrenovaties is het in sommige gevallen mogelijk de nieuwe laag over een oude laag heen te plaatsen. Dit verdient vanwege de lagere kosten de voorkeur, maar kan niet altijd, bijvoorbeeld als uw dakbeschot beschadigd is. Dan moet ook de oude laag verwijderd worden, en natuurlijk (delen van) het dakbeschot en wellicht de isolatie.

Wat kost een bitumen dakbedekking?

Ieder dak is maatwerk, en daarom zijn de kosten voor het laten aanleggen van een bitumineuze dakbedekking dit ook. Het aanleggen van bitumen dakbedekking kan al vanaf € 30 per m2. De precieze kosten zijn onder meer afhankelijk van:

 • De grootte van het dak
 • De vorm van uw dak (met name de omtrek is van belang voor kantstroken en daktrimmen)
 • Of overlagen mogelijk is of dat de oude laag verwijderd dient te worden
 • Het benodigde werk aan het dakbeschot en de gewenste isolatie
 • Extra lood- en zinkwerk

Wilt u direct een inschatting van de prijs voor het aanleggen van uw nieuwe dak door ons? Neem dan contact op voor gratis advies en een vrijblijvende offerte.

Mooie dakbedekking
Woning in steigers voor dak

Dakpannen voor hellende daken

Ook het aanleggen van een nieuw pannendak of het renoveren van een oud pannendak doen wij graag voor u. Ook voor hellende daken bieden wij het totaalpakket. Dat wil zeggen dat we niet enkel de dakpannen leggen of vervangen, maar ook het dakbeschot (inclusief dampdoorlatende folie en dakpanlatten) en de isolatie voor u kunnen aanleggen of repareren. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in lood- en zinkwerk, dus ook onder andere uw schoorsteen en hemelwaterafvoer is bij ons in goede handen.

Wat kost een dakpannen dak?

Het aanleggen van een pannendak kost bij ons gemiddeld € 45 per m2. Net als bij het bedekken van een plat dak is de totaalprijs afhankelijk van onder andere de volgende factoren:

 • Het formaat van uw dak
 • Het type dakpan dat u kiest (u heeft meerdere keuzes in keramiek of beton)
 • In hoeverre ook het dakbeschot met of zonder isolatie aangelegd of gerenoveerd dient te worden
 • Extra lood- zink- en metselwerk

Wilt u een prijsindicatie op maat voor uw dak ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op voor gratis advies en/of een offerte op maat.

Lood- en zinkwerk

Bij Tolmeijer Dakdekkers vindt u alles onder één dak. Naast de toplaag en het dakbeschot verzorgen we namelijk ook het lood- en zinkwerk aan uw dak. Zo heeft u geen gedoe met verschillende bedrijven voor één en dezelfde klus aan uw dak!

Loden en zinken elementen komen terug op een groot aantal plaatsen op een dak. De materialen worden bijvoorbeeld gebruikt om waterdichte overgangen af te werken, zoals tussen de muur en het dak, bij de schoorsteen, dakkapel, daklijsten, hemelwateruitloop, goten en boeidelen.

Wilt u meer informatie over wat wij voor uw lood- en zinkwerk kunnen betekenen? Kijk dan op onze zinkwerk en loodwerk informatiepagina.

Schoorsteen tegen de Haarlemse lucht
PIR isolatieplaten voor dak

Tip: laat uw dak goed isoleren

Het is slim om bij het aanleggen of renoveren van een dak ook goed na te denken over isolatie. Een dak gaat immers gemiddeld 25 tot 30 jaar mee. Dat zijn dus 25 tot 30 winters waarin u flink kunt besparen op uw energierekening met een goed geïsoleerd dak, en 25 tot 30 zomers waarin u er toch koeltjes bij kunt zitten binnen, ondanks de hitte buiten. Wat veel mensen niet weten is dat de overheid ook subsidie geeft op het laten isoleren van een dak en dat u slechts 9% btw hoeft te betalen over de arbeidskosten bij het aanleggen van dakisolatie (in plaats van de gebruikelijke 21%). Een heel zinvolle investering dus!

Meer weten over dakisolatie en hoe wij dit aanleggen met PIR-platen? Kijk hier voor meer informatie over het laten isoleren van een dak.

Werkwijze dak bedekken in Haarlem door Tolmeijer Dakdekkers

Bij Tolmeijer Dakdekkers mag u ervanuit gaan dat uw dak 100% perfect is afgewerkt. Daarom geven wij tien jaar garantie op ieder dak dat wij aanleggen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Daarom maken wij voor al onze klanten een gedetailleerde offerte op maat waarin precies staat wat we gaan doen en wat het kost. Ook doen we niet geheimzinnig over onze werkwijze. Een dak laten aanleggen gaat bij ons simpel en stap voor stap:

 • Bel ons of stuur een bericht
 • We maken een afspraak om uw woning te komen bekijken
 • U krijgt van ons een offerte op maat (gratis en vrijblijvend)
 • Vergelijk onze offerte met die van andere dakdekkers
 • Kies het bedrijf waar u vertrouwen in heeft
 • Valt de keuze op ons? Dan plannen we de werkzaamheden in
 • Wij leggen de dakbedekking aan
 • U zit jarenlang droog en warm

Neem direct contact op met de dakdekker

Heeft u vragen over dakbedekking in Haarlem laten aanleggen of wilt u meer weten over onze diensten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Vul het formulier in op onze contactpagina of bel ons op 06 10 900 200. We geven u graag gratis advies op maat en stellen met plezier een vrijblijvende offerte op voor het aanleggen van uw dak.

Contact
Wij zijn actief in de gehele regio: