Dakdekker Nieuw-Vennep – Tolmeijer Dakdekkers

Zoekt u een vakbekwame en ervaren dakdekker in Nieuw-Vennep? Dan heeft u hem bij deze gevonden. Tolmeijer Dakdekkers is al meer dan twintig jaar dé specialist in de regio. U kunt bij ons zowel met werk aan platte als hellende daken terecht. Wij verzorgen graag de aanleg van nieuwe dakbedekking of de reparatie of renovatie van een bestaand dak voor u. Daarbij bieden we het complete pakket: ook uw isolatie, loodwerk en zinkwerk is bij ons in goede handen.

NEEM NU CONTACT OP

Spoedservice nodig? Bij schade of lekkage zijn wij 24/7 bereikbaar. Bel direct 06 10 900 200.

Tolmeijer Dakdekkers Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep

Daarom Tolmeijer Dakdekkers

  • U krijgt 10 jaar garantie op ons werk
  • Dakdekker met meer dan 20 jaar ervaring
  • 24/7 spoedservice bij lekkages of schade
  • Schade-expertise voor uw verzekering
  • Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan
  • Platte daken, hellende daken, dakisolatie, lood- en zinkwerk

Erg blij

“Ik ben erg blij voor het bedrijf Tolmeijer te hebben gekozen. Zij hebben goed werk afgeleverd, goede planning en gemakkelijk in het contact. Milo denkt mee in mogelijkheden en geeft vakkundig advies. Dankjewel Milo en collega’s. Annette Claassen”

Annette Claassen

Het dak is weer prachtig

“Milo en z’n team hebben echt topwerk geleverd! Wat begon als een noodreparatie werd uiteindelijk een heel nieuw dak maar de heren hebben ons keurig van elke stap op de hoogte gehouden en in goed overleg gehandeld. Communicatief zeer sterk en betrouwbaar, en het dak is weer prachtig. Dank nogmaals mannen! Groet, Jeroen en Sophie”

Jeroen Sleyfer

Perfectionisten

“Tolmeijer Dakdekkers zijn perfectionisten alles prima voor elkaar, dik tevreden !”

Peter Laan

Topper

“Bedankt Milo, je bent een topper!”

pris van bommel

sophie veldhuizen

Met ons meegedacht

“We zijn erg blij met het resultaat! Milo heeft erg met ons meegedacht. Dit is een dakdekker die gaat voor kwaliteit en klant tevredenheid. Wij hadden veel verschillende klussen door achterstallig onderhoud. Door de goede planning en communicatie wisten we wie kwam en wanneer.”

Stéphanie van der Sluis

Mooiste dubbele schuur van de omgeving!

“Een geweldig team voor een (naar later bleek) lastige klus: niets was teveel met als resultaat de mooiste dubbele schuur van de omgeving! Milo, dank voor je professionaliteit, perfectionistische en eerlijke instelling!”

Thilly Van Der Honing

Hele goede service!

“Hele goede service! Fijne communicatie, heel klantgericht en punctueel. Onze lekkage was snel verholpen en we hebben weer een goed nieuw dak.”

Vera Berkers

Dakbedekking in Nieuw-Vennep

Wilt u nieuwe dakbedekking laten plaatsen of een dak renoveren? Bij ons is het mogelijk. Tolmeijer Dakdekkers verzorgt voor u de gehele dakbedekking van ieder plat of hellend dak. Voor platte daken maken wij gebruik van bitumen. Voor hellende daken werken we met dakpannen of eventueel dakpanplaat. Daarbij verzorgen we zoals gezegd het hele pakket: ook het dakbeschot (met of zonder isolatie) en uw lood- en zinkwerk leggen we aan.

Meer over dakbedekking
Schoorsteen tegen de Haarlemse lucht
Dak repareren in Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep

Dak repareren in Nieuw-Vennep – Ook 24/7 spoedservice

Heeft u schade of wellicht zelfs een lekkage aan of bij uw dak? Dan is het slim om een vakman in te schakelen. Is er sprake van een noodgeval? Dankzij onze 24/7 spoedservice kunnen wij direct langskomen om uw dak te repareren. Wij maken dan een noodreparatie, die we indien nodig later netjes afwerken. Geen noodgeval? Ook dan kunt u ons inschakelen. We komen zo snel mogelijk bij u langs voor een inspectie en maken graag (gratis en vrijblijvend) een offerte op maat.

Schade is vaak ook een kwestie voor de verzekering. Voor een snelle afhandeling zonder gedoe kunt u gebruik maken van onze schade-expertise. Wij stellen dan een schaderapport voor u op en helpen u met de afhandeling.

Meer over dakreparatie

Uw dak in Nieuw-Vennep isoleren

Een goed geïsoleerd dak is de kroon op iedere woning. Om te beginnen verhoogt goede dakisolatie uw woongenot: in de winter houdt u de kou buiten en in de zomer blijft het lekker koel. Daarnaast verdient de investering in het laten aanleggen van dakisolatie zichzelf snel terug:

  • Uw woning stijgt aanzienlijk in waarde
  • U bespaart op uw energierekening
  • Er geldt een verlaagd btw-tarief van 9% op de arbeidskosten voor de aanleg
  • U komt in aanmerking voor overheidssubsidie voor het aanleggen van isolatie

Bij Tolmeijer dakdekkers kunnen we alle daken isoleren. Dit kan in combinatie met een dakrenovatie, wat uiteraard vooral interessant is wanneer uw dak verouderd is. Bij platte daken is het echter ook mogelijk om de isolatie bovenop de bestaande dakbedekking aan te leggen. Isoleren van binnenuit is tevens een optie, met name bij hellende daken, omdat op zolders meestal voldoende ruimte is om dit aan te brengen.

Meer over dakisolatie
Dakisolatie in Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep
Lood- en zinkwerk in Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep

Dakdekker Nieuw-Vennep ook voor lood- en zinkwerk

Ook voor kleine en grote reparaties of renovaties aan uw loden en zinken elementen op en aan uw dak kunt u bij ons terecht. Dit kan in combinatie met andere dakwerken, zoals een schoorsteenrenovatie, maar dat hoeft niet. Denk bij loodwerk aan de waterdichte overgangen tussen dak en schoorsteen en de muren. Zink wordt meestal gebruikt voor daklijsten en dakgoten.

Meer over lood- en zinkwerk

Contact met dé dakdekker van Nieuw-Vennep en omgeving

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u direct een afspraak maken voor een vrijblijvende inspectie van uw dak? Neem dan contact op met de dakdekker in Nieuw-Vennep. Bel ons op 06 10 900 200 of laat uw nummer achter, dan bellen we u spoedig terug. Als u ons uitnodigt voor een inspectie maken wij vervolgens met plezier een offerte op maat voor u.

Neem nu contact op
Wij zijn actief in de gehele regio: