Dakdekker Hoofddorp – Tolmeijer Dakdekkers

Zoekt u een ervaren dakdekker in Hoofddorp en omgeving? Ga dan voor Tolmeijer Dakdekkers. Met meer dan twintig jaar ervaring zijn wij dé specialist voor uw dak in de regio. U kunt bij ons terecht voor zowel het aanleggen van een (nieuwbouw-)dak als voor het renoveren en repareren van een bestaand dak. Daarbij verzorgen we tevens alles eromheen: van zink- en loodwerk tot dakisolatie.

NEEM NU CONTACT OP

Spoedservice nodig? Bij schade of lekkage zijn wij 24/7 bereikbaar. Bel direct 06 10 900 200.

Tolmeijer Dakdekkers Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep

Daarom Tolmeijer Dakdekkers

  • Al meer dan 20 jaar vakwerk voor uw dak
  • 10 jaar garantie op dakwerk
  • 24/7 spoedlijn voor noodreparaties
  • Gratis offerte op maat (vrijblijvend)
  • Voor platte en hellende daken
  • Ook voor dakisolatie, loodwerk en zinkwerk

Erg blij

“Ik ben erg blij voor het bedrijf Tolmeijer te hebben gekozen. Zij hebben goed werk afgeleverd, goede planning en gemakkelijk in het contact. Milo denkt mee in mogelijkheden en geeft vakkundig advies. Dankjewel Milo en collega’s. Annette Claassen”

Annette Claassen

Het dak is weer prachtig

“Milo en z’n team hebben echt topwerk geleverd! Wat begon als een noodreparatie werd uiteindelijk een heel nieuw dak maar de heren hebben ons keurig van elke stap op de hoogte gehouden en in goed overleg gehandeld. Communicatief zeer sterk en betrouwbaar, en het dak is weer prachtig. Dank nogmaals mannen! Groet, Jeroen en Sophie”

Jeroen Sleyfer

Perfectionisten

“Tolmeijer Dakdekkers zijn perfectionisten alles prima voor elkaar, dik tevreden !”

Peter Laan

Topper

“Bedankt Milo, je bent een topper!”

pris van bommel

sophie veldhuizen

Met ons meegedacht

“We zijn erg blij met het resultaat! Milo heeft erg met ons meegedacht. Dit is een dakdekker die gaat voor kwaliteit en klant tevredenheid. Wij hadden veel verschillende klussen door achterstallig onderhoud. Door de goede planning en communicatie wisten we wie kwam en wanneer.”

Stéphanie van der Sluis

Mooiste dubbele schuur van de omgeving!

“Een geweldig team voor een (naar later bleek) lastige klus: niets was teveel met als resultaat de mooiste dubbele schuur van de omgeving! Milo, dank voor je professionaliteit, perfectionistische en eerlijke instelling!”

Thilly Van Der Honing

Hele goede service!

“Hele goede service! Fijne communicatie, heel klantgericht en punctueel. Onze lekkage was snel verholpen en we hebben weer een goed nieuw dak.”

Vera Berkers

Dakbedekking in Hoofddorp

Als dakdekker vormt het aanleggen van dakbedekking uiteraard onze hoofdactiviteit. Tolmeijer dakdekkers verzorgt voor u de complete dakdekkersklus voor zowel platte als hellende daken. Bij platte daken werken wij met bitumen en bij hellende daken met dakpannen (keramiek of beton). Daarnaast zijn we gespecialiseerd in lood- en zinkwerk en dakisolatie. Uw gehele dak is bij ons dus in goede handen.

Meer over dakbedekking
Schoorsteen tegen de Haarlemse lucht
Dak repareren in Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep

Dak repareren in Hoofddorp – Ook met spoed

Naast het aanleggen van een dak kunt u bij ons terecht voor het laten repareren of renoveren van bestaande dakbedekking. Hiervoor bieden wij tevens onze 24/7 spoedservice aan. Wanneer u last heeft van een lekkage kunt u ons dag en nacht bellen voor een noodreparatie. In andere gevallen komen wij graag langs om uw dak te inspecteren, waarna u van ons een vrijblijvende offerte op maat ontvangt.

Hierbij bieden wij u ook onze schade-expertise aan. Veel reparaties komen in aanmerking voor een vergoeding van de verzekering. Met behulp van een door ons opgesteld schaderapport en eventueel begeleiding kunt u deze snel en eenvoudig aanvragen.

Meer over dakreparatie

Dak isoleren

Wist u dat een goed geïsoleerd dak goud waard is? Niet alleen verhoogt dakisolatie uw woongenot, de aanleg is ook een investering die zichzelf vanzelf terugverdient:

  • U zult flink besparen op energiekosten
  • De waarde van uw woning stijgt aanzienlijk
  • U komt in aanmerking voor subsidie vanuit de overheid voor de aanlegkosten
  • U profiteert van slechts 9% btw over de arbeidskosten

Wij kunnen zowel de isolatie van platte als hellende daken verzorgen. Hiervoor bieden wij verschillende opties aan. Zo is het bij een plat dak mogelijk de isolatie bovenop de bestaande dakbedekking aan te brengen of te isoleren in combinatie met een dakrenovatie. Bij hellende daken is dakrenovatie ook een optie, maar kan van binnenuit isoleren tevens interessant zijn.

Meer over dakisolatie
Dakisolatie in Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep
Lood- en zinkwerk in Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep

Dakdekker Hoofddorp ook voor lood- en zinkwerk

Lood- en zinkwerk is onmisbaar bij de afwerking van uw dak. Deze duurzame materialen vormen een waterdichte en onderhoudsvrije oplossing op diverse plaatsen op een dak. Zo gebruiken we lood voor de overgangen tussen het dak en de schoorsteen en het dak en de muur. Zink is perfect voor daklijsten en dakgoten.

Ook voor loodwerk en zinkwerk in Hoofddorp en omgeving bent u bij Tolmeijer Dakdekkers aan het goede adres. Ook kunnen wij dit verzorgen in combinatie met ander werk aan uw dak, zoals een reparatie, aanleg of schoorsteenrenovatie.

Meer over lood- en zinkwerk

Vrijblijvend contact op dé dakdekker van Hoofddorp en omgeving

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak maken om vrijblijvend uw dak te laten inspecteren en een offerte op maat te krijgen? Aarzel dan niet en neem contact op met de dakdekker in Hoofddorp. Laat uw nummer achter of bel ons op 06 10 900 200.

Neem nu contact op
Wij zijn actief in de gehele regio: