Dakdekker Hillegom – Tolmeijer Dakdekkers

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in Hillegom en omgeving? Schakel dan Tolmeijer Dakdekkers in. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en repareren van dakbedekking, bitumen, lood- en zinkwerk en dakisolatie. Met meer dan twintig jaar ervaring bent u bij ons gegarandeerd van 100% vakwerk aan uw dak.

NEEM NU CONTACT OP

Spoedservice nodig? Bij schade of lekkage zijn wij 24/7 bereikbaar. Bel direct 06 10 900 200.

Tolmeijer Dakdekkers Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep

Daarom Tolmeijer Dakdekkers

  • Meer dan 20 jaar ervaring in dakwerk
  • 100% vakwerk
  • U krijgt 10 jaar garantie
  • 24/7 spoedservice
  • Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan
  • Ook voor isolatie en lood- en zinkwerk

Erg blij

“Ik ben erg blij voor het bedrijf Tolmeijer te hebben gekozen. Zij hebben goed werk afgeleverd, goede planning en gemakkelijk in het contact. Milo denkt mee in mogelijkheden en geeft vakkundig advies. Dankjewel Milo en collega’s. Annette Claassen”

Annette Claassen

Het dak is weer prachtig

“Milo en z’n team hebben echt topwerk geleverd! Wat begon als een noodreparatie werd uiteindelijk een heel nieuw dak maar de heren hebben ons keurig van elke stap op de hoogte gehouden en in goed overleg gehandeld. Communicatief zeer sterk en betrouwbaar, en het dak is weer prachtig. Dank nogmaals mannen! Groet, Jeroen en Sophie”

Jeroen Sleyfer

Perfectionisten

“Tolmeijer Dakdekkers zijn perfectionisten alles prima voor elkaar, dik tevreden !”

Peter Laan

Topper

“Bedankt Milo, je bent een topper!”

pris van bommel

sophie veldhuizen

Met ons meegedacht

“We zijn erg blij met het resultaat! Milo heeft erg met ons meegedacht. Dit is een dakdekker die gaat voor kwaliteit en klant tevredenheid. Wij hadden veel verschillende klussen door achterstallig onderhoud. Door de goede planning en communicatie wisten we wie kwam en wanneer.”

Stéphanie van der Sluis

Mooiste dubbele schuur van de omgeving!

“Een geweldig team voor een (naar later bleek) lastige klus: niets was teveel met als resultaat de mooiste dubbele schuur van de omgeving! Milo, dank voor je professionaliteit, perfectionistische en eerlijke instelling!”

Thilly Van Der Honing

Hele goede service!

“Hele goede service! Fijne communicatie, heel klantgericht en punctueel. Onze lekkage was snel verholpen en we hebben weer een goed nieuw dak.”

Vera Berkers

Dakbedekking in Hillegom

Onze specialisatie is het bedekken van platte daken met bitumen, eventueel in combinatie met isolatie en lood- en zinkwerk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het laten bedekken van een hellend dak met dakpannen. Wij helpen u vakkundig bij zowel de plaatsing van een dak op een nieuwbouwwoning als bij het renoveren of repareren van een bestaand dak.

Meer over dakbedekking
Schoorsteen tegen de Haarlemse lucht
Dak repareren in Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep

Dak repareren in Hillegom – Ook met spoed

Heeft u schade aan uw dak of wellicht zelfs een lekkage? Ook dan moet u bij ons zijn. Tolmeijer Dakdekkers is dé specialist in de regio voor het laten repareren en onderhouden van een dak. Wij kunnen snel en adequaat uw dak inspecteren en indien nodig direct een noodreparatie uitvoeren. En heeft u schade-expertise nodig bij het indienen van een claim bij de verzekering? Ook dan staan wij voor u klaar met advies op maat en indien gewenst een schaderapport.

Spoedreparatie nodig? Bij lekkages of andere calamiteiten kunt u ons 24/7 bellen en dan komen we direct. Zo voorkomen we dat de problemen erger worden en u meer zult moeten betalen voor reparaties.

Meer over dakreparatie

Uw dak isoleren

Een goed geïsoleerd dak is goud waard en verhoogt uw woongenot. Uw dak laten isoleren door een vakman is dan ook een investering die zichzelf in de loop der jaren vanzelf terugverdient:

  • U bespaart op energiekosten
  • Uw woning stijgt aanzienlijk in waarde
  • U profiteert van een verlaagd btw-tarief (9%) op de arbeidskosten voor de aanleg
  • U krijgt overheidssubsidie om de investering (deels) te bekostigen

Voor platte daken werken wij met hoogwaardige PIR-isolatieplaten die we eventueel ook bovenop bestaande dakbedekking kunnen plaatsen. Hellende daken kunnen wij zowel van buitenaf (met PIR) als van binnenuit (met bijvoorbeeld glaswol) isoleren.

Meer over dakisolatie
Dakisolatie in Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep
Lood- en zinkwerk in Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep

Dakdekker Hillegom ook voor lood- en zinkwerk

Ook voor het lood- en zinkwerk op en rondom uw dak bent u bij ons aan het goede adres. Denk hierbij aan zinken daklijsten en dakgoten en aan de loodslabben die zorgen voor een waterdichte afdekking bij de schoorsteen en de overgang van het dak naar de muur. Uiteraard voeren wij deze klussen uit in combinatie met een complete dakrenovatie of dakbedekking, maar u kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een enkele schoorsteenrenovatie of een dakgootrenovatie.

Meer over lood- en zinkwerk

Neem vrijblijvend contact op dé dakdekker van Hillegom en omgeving

Wilt u direct een offerte aanvragen of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met de dakdekker in Hillegom. Bel ons op 06 10 900 200 of laat uw nummer achter om zo snel mogelijk teruggebeld te worden. Wij komen met plezier uw dak inspecteren en maken desgevraagd graag een uitgebreide en vrijblijvende offerte op maat.

Neem nu contact op
Wij zijn actief in de gehele regio: