Dakdekker Heemstede – Tolmeijer Dakdekkers

Heeft u een bekwame dakdekker in Heemstede en omgeving nodig? Dan bent u bij Tolmeijer Dakdekkers aan het goede adres. Met meer dan twintig jaar ervaring en vakwerk als standaard, zijn wij dé vakman in de regio voor dakwerken. U kunt bij ons terecht voor het aanleggen van een nieuwbouwdak en voor het renoveren of repareren van een bestaande dakbedekking. Ook zijn wij gespecialiseerd in dakisolatie en lood- en zinkwerk.

NEEM NU CONTACT OP

Spoedservice nodig? Bij schade of lekkage zijn wij 24/7 bereikbaar. Bel direct 06 10 900 200.

Tolmeijer Dakdekkers Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep

Daarom Tolmeijer Dakdekkers

 • 10 jaar garantie op dakwerk
 • Meer dan twintig jaar ervaring
 • Spoedservice 24/7 beschikbaar
 • Reparaties inclusief schade-expertise voor verzekering
 • Offerte altijd gratis en vrijblijvend
 • Voor uw platte en hellende daken en alles eromheen
 • Specialist in dakisolatie en lood- en zinkwerk

Erg blij

“Ik ben erg blij voor het bedrijf Tolmeijer te hebben gekozen. Zij hebben goed werk afgeleverd, goede planning en gemakkelijk in het contact. Milo denkt mee in mogelijkheden en geeft vakkundig advies. Dankjewel Milo en collega’s. Annette Claassen”

Annette Claassen

Het dak is weer prachtig

“Milo en z’n team hebben echt topwerk geleverd! Wat begon als een noodreparatie werd uiteindelijk een heel nieuw dak maar de heren hebben ons keurig van elke stap op de hoogte gehouden en in goed overleg gehandeld. Communicatief zeer sterk en betrouwbaar, en het dak is weer prachtig. Dank nogmaals mannen! Groet, Jeroen en Sophie”

Jeroen Sleyfer

Perfectionisten

“Tolmeijer Dakdekkers zijn perfectionisten alles prima voor elkaar, dik tevreden !”

Peter Laan

Topper

“Bedankt Milo, je bent een topper!”

pris van bommel

sophie veldhuizen

Met ons meegedacht

“We zijn erg blij met het resultaat! Milo heeft erg met ons meegedacht. Dit is een dakdekker die gaat voor kwaliteit en klant tevredenheid. Wij hadden veel verschillende klussen door achterstallig onderhoud. Door de goede planning en communicatie wisten we wie kwam en wanneer.”

Stéphanie van der Sluis

Mooiste dubbele schuur van de omgeving!

“Een geweldig team voor een (naar later bleek) lastige klus: niets was teveel met als resultaat de mooiste dubbele schuur van de omgeving! Milo, dank voor je professionaliteit, perfectionistische en eerlijke instelling!”

Thilly Van Der Honing

Hele goede service!

“Hele goede service! Fijne communicatie, heel klantgericht en punctueel. Onze lekkage was snel verholpen en we hebben weer een goed nieuw dak.”

Vera Berkers

Dakbedekking in Heemstede

Wilt u een dak laten plaatsen op een nieuwbouwwoning of een bestaand dak laten renoveren? Tolmeijer Dakdekkers kan voor u de gehele dakbedekking van platte en hellende daken verzorgen. Dakbedekking aanleggen op een plat dak doen wij met bitumen. Bij hellende daken maken wij gebruik van dakpannen. Daarnaast verzorgen we alles eromheen: het loodwerk, zinkwerk, dakbeschot en, indien gewenst, passende isolatie.

Meer over dakbedekking
Schoorsteen tegen de Haarlemse lucht
Dak repareren in Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep

Dak repareren in Heemstede – Ook met spoed

Ook grote en kleine reparaties aan uw dak nemen wij u graag uit handen. In noodgevallen zijn wij zelfs 24/7 bereikbaar en komen wij direct naar u toe. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een lekkage voeren we direct een noodreparatie uit, wat we indien nodig op een later tijdstip netjes komen afwerken. Geen nood? Ook dan komen we zo snel mogelijk bij u langs om uw dak te inspecteren en een offerte op maat te maken.

In geval van schade kunt u tevens gebruik maken van onze schade-expertise. Wij kunnen voor u een schaderapport opstellen waarmee u direct bij de verzekering kunt aankomen voor het krijgen van een vergoeding.

Meer over dakreparatie

Dakisolatie in Heemstede

Er gaat niets boven een goed geïsoleerd dak. In de eerste plaats verhoogt goede dakisolatie uw wooncomfort aanzienlijk. In de winter blijft uw woning immers beter op temperatuur, terwijl u in de zomer de warmte van de zon buiten houdt. Ten tweede is het laten aanleggen van dakisolatie een investering die zichzelf binnen de kortste keren vanzelf terugverdient:

 • De waarde van uw woning zal flink stijgen
 • U bespaart veel op de energierekening
 • U profiteert van een lager btw-tarief (9%) over de arbeidskosten
 • Door gebruik te maken van overheidssubsidie krijgt u een groot deel van de investering direct terug

Zowel een plat dak als een hellend dak kunt u door ons laten isoleren. Bij platte daken is het in sommige gevallen mogelijk een nieuwe laag bovenop de bestaande bedekking aan te brengen. Hiermee bespaart u kosten. Een dakrenovatie in combinatie met het aanbrengen van PIR-isolatieplaten is uiteraard ook mogelijk. Bij hellende daken ligt renovatie ook voor de hand, maar we isoleren schuine daken tevens vaak van binnenuit.

Meer over dakisolatie
Dakisolatie in Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep
Lood- en zinkwerk in Haarlem en omgeving: Hoofddorp, Hillegom, Heemstede, Zandvoort en Nieuw-Vennep

Dakdekker Heemstede ook voor lood- en zinkwerk

Uiteraard zijn ook de loden en zinken elementen op en aan uw dak bij ons in goede handen. Denkt u bij loodwerk aan de loodslabben bij de schoorsteen en de overgangen naar de muur. Onder zinkwerk verstaan we zinken dakgoten en bijvoorbeeld daklijsten: onmisbare delen van ieder dak. Wij kunnen uw lood- en zinkwerk ook doen in combinatie met ander werk aan uw dak, zoals aanleg of reparatie, of een schoorsteenrenovatie.

Meer over lood- en zinkwerk

Neem vrijblijvend contact op dé dakdekker van Heemstede en omgeving

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u vragen over werk aan uw dak? Of wilt u dat wij bij u langskomen voor een inspectie en het opstellen van een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de dakdekker in Heemstede. Bel ons op 06 10 900 200 of laat uw nummer achter om zo snel mogelijk te worden teruggebeld.

Neem nu contact op
Wij zijn actief in de gehele regio: